Röster från några som gått hos mig

Anna

Magisk lördag med Maria

-Workshops

Lena H

Vilken fantastisk yoga, träning för både kropp och själ.

-Yin Yoga

Mamma Linnea

Hedda 7 år och Vera 5 år tyckte det var väldigt kul och mysigt. Dom visar gärna upp vilka positioner dom har lärt sig och har även skapat egna positioner. En del är djur och andra är helt fritt skapande.

När det är svårt att somna ”andas jag ibland som på yogan” har Vera sagt

-Yoga Barn

Monika R

Det var min första kontakt med yoga, definitiv kommer jag fortsätta. Hjärtlig rekommenderar!

-Vinyasa Flow

Jenny L

Underbar yin yoga och en start på lördagen

-Yin Yoga

Viktoria A

En mysig start på dagen

-Workshops

Anonym

Har aldrig sovit så gott som efter jag började med yin yoga

-Yin Yoga

Ann

Stort TACK Maria för en väldigt skön och avkopplande yoga. Du är väldigt duktig på att guida.

Maria V

Jag har fått hjälp med min käke som ger mig hemska smärtor på nätterna då jag verkligen slappnar av under yogan. Alla tankarna stannar upp under ett yogapass och tillståndet blir väldigt meditativt. För min del är det tack vare Marias lugna prat medans man sitter i en position. Min kropp känns mycket rörligare nu. Efter varje pass upplever jag som om alla blockeringar försvinner och ryggmärgsvätskan kan flöda friare.

-CBD Yin Yoga

Anonym

Så härlig röst som lyfter stämningen

Sickan

Yin Yoga hos Maria ger mig o min kropp det den behöver för att behålla både energi o lugn. Längtar hela dagen till kvällens pass o är så tillfreds efter. Önskar att passen varar i timmar. Som lärare är Maria lyhörd, varm, äkta, icke dömande o har fina teman o framförallt en underbar rogivande röst.

-Yin Yoga

Anonym

Blivit så mycket vigare / mjukare (ej så stel), trodde inte det skulle fungera

Vill du också låna mig din röst? Fyll i formuläret nedan. Jag kanske inte publicerar alla recensioner som kommer in och kommer byta ut dem lite då och då.